Опис проекту

Це будинок, який ми спроектували для креативного відеооблогера, тому у будинку є свої особливості. Одним з головних побажань замовника була наявність на першому поверсі студії для запису відео з окремим доступом з вулиці і можливістю загнати туди мотоцикл.

Ми спроектували також навіс на чотири машини з боку в'їзду, який передбачає можливість паркування відвідувачів і забезпечує доступ в будинок не виходячи з під навісу.

Строгість прямих ліній всього будинку порушується круглим отвором в покрівлі над паркуванням, службовцям не тільки акцентним елементом дизайну фасаду, але і полегшує консольний звис покрівлі, тим самим дозволяючи зробити консоль навісу ще більше.

Також незвичайним виступає рішення відкритого холу, який має суцільне скління, але знаходиться в "ніші". Ця ніша прикриває хол від сторонніх поглядів, але в той же відкриває гарний вигляд і не перешкоджає злиттю інтер'єру з екстер'єром.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.