Опис проекту

Дана резиденція екополіса Ессенс виділяється своєю архітектурою, яка стелиться по рельєфу, завдяки чому будинок має динамічне планування. Вітальня піднята щодо основної частини будинку і освітлюється з двох сторін, що робить простір легким і повітряним.

Панорамне скління приватних зон ми орієнтували у внутрішній двір, щоб заховати ці зони від вулиці і сторонніх очей. Другий поверх повернутий на 25 градусів відносно першого, тим самим відкриваючи перспективні види і роблячи будинок більш виразним. Також така гра з архітектурними обсягами дозволяє візуально зробити будинок більше і солідніше, ніж він є насправді.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.