Опис проекту

Інтер'єр спа-комплексу у складі великої вілли, що розташована на схилі гори на висоті 1500 м над рівнем моря. Будинок частково врізаний у рельєф, а блок спа спускається вниз схилом до річки, тому в інтер'єрі нам хотілося ще більше підкреслити сувору красу гірських місць.

Головна ідея проекту – гіпертрофована брутальність та натуральність, яку ми виражали і через оздоблювальні матеріали, і через предмети меблів та декору. Так, наприклад, у приватних зонах спалень ми відмовилися від звичного паркету та використовували грубіші дерев'яні слеби.
Ванну можна було виконати з акрилового каменю, але, щоб зробити її більш грубою та незвичайною, ми вирізали її із справжнього каменю. Ще одна нетривіальна деталь - підвішене дерево, що втілює метафору з'єднання двох різних стихій землі та повітря.

Таким чином, весь інтер'єр проекту ми будували на хитромудрих кастомних рішеннях, які посилюють зв'язок з неймовірним гірським оточенням.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану

Натисніть на приміщення, щоб переглянути його дизайн

План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану

Натисніть на приміщення, щоб переглянути його дизайн

План 3-го поверху

План 3-го поверху

Експлікація плану

Натисніть на приміщення, щоб переглянути його дизайн



Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти
Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.