Опис проекту

У цьому проекті нашим завданням стала часткова реконструкція вже існуючого будинку та зміна дизайну фасадів. Замовник хотів зберегти планування, удосконаливши і додавши до нього кілька важливих зон лазню, господарський блок, навіс для авто.

Ми повністю переосмислили в'їзну групу, наділивши її всіма функціями, що бракують. Так, у нас з'явився левітуючий навіс для двох автомобілів, в якому передбачено круглий отвір для дерева, що росте. Це дерево буде створювати незвичайну гру світла і тіні вдень, і красиво підсвічуватиметься вночі. Дерево також несе функцію візуального роздільника, оскільки за ним знаходиться вхідна група до будинку. Правіше від дерева розташувався вхід до господарського блоку та лазні.

Також для клієнта було важливо зменшити кількість сонячних променів, що проникають у внутрішній простір, але зберегти великі панорамні вікна. Ми вирішили це за допомогою навісу, що виступає на 2 метри, який заважатиме проникненню саме прямих сонячних променів та перегріву простору.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.