Опис проекту

Будинок знаходиться на першій лінії Фінської затоки. Нашим завданням тут було спроектувати невеликий будинок для епізодичного проживання молодої креативної сім'ї із двома дітьми. Отже, й у архітектурних формах, й у планувальному рішенні ми прагнули створити вау-ефект. Так, ми розташували майстер-спальню на 2 поверсі і, крім вражаючого панорамного вікна та ванної кімнати в самій кімнаті, ми зробили скляний міст. Він дозволяє пройти через двосвітле місце вітальні і вийти на покрівлю, що експлуатується.

Архітектура будинку продиктована необхідністю вирішувати одночасно кілька завдань: використання переваг локації та близькості Фінської затоки, а також захист від сильних рвучких вітрів, тому всі зони ми проектували таким чином, щоб вони були максимально прикриті.

Ще одна незвичайна особливість проекту – можливість дістатися до будинку на гелікоптері і, відповідно, вертолітний майданчик на ділянці.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану
План 3-го поверху

Генплан



Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.