Опис проекту

Одна з основних особливостей цієї резиденції в тому, що ми вписали її в межі ділянки таким чином, що залишився великий дворовий простір. Тому ми розташували на ділянці альтанку, яка підтримує архітектуру основного будинку.

Маючи перепад рельєфу на ділянці, ми акуратно вписали будинок в існуючий ландшафт. При цьому планувальне рішення представлено 3 блоками: майстер-блок, Громадський блок з великим об'єднаним простором кухні-їдальні і вітальні, а також блок дитячих/гостьових спалень зі своїми санвузлами. Нам було важливо зробити приватні зони на віддалі один від одного, щоб досягти необхідного рівня комфорту і відокремленості.

TEKTONIKA ESSENCE INTERIOR

План цокольного поверху

План цокольного поверху

Експлікація плану
План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.