Опис проекту

У цьому проекті головною умовою, домінантою та ідеоутворюючим фактором була локація офісна будівля розташовується вздовж мальовничого водосховища. Тому і планувальна структура, і матеріали обробки, і дизайнерські рішення відштовхувалися від великої кількості панорамних вікон і виду, що відкривається з них.

Ми постаралися максимально перенести краєвид за вікном у внутрішній простір, розпочавши відразу від панорамних вікон, уздовж яких ми розташували криволінійну піщану структуру з піщаними дюнами, створивши відсилання до узбережжя та пляжу. Природність простежується і в айдентиці, яка дуже нюансно відображена в дизайні кам'яна літера А на вході в офіс, дизайнерські дверні ручки, що відсилають до сейфа, зарядні станції, інтегровані в меблі - всі ці деталі пронизують весь інтер'єр, транслюючи філософію банку.

Планувальне рішення офісу є симбіозом коридорної структури та open space, оскільки у нас, з одного боку, чітко виділені кабінети, переговорні та зони відпочинку, а з іншого боку, вони всі є частиною загального простору, який дуже м'яко та інтуїтивно зонований.

План 1-го поверху

План 1-го поверху
Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти
Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.