Опис проекту

При створенні цього інтер'єру ми прагнули наголосити на натуральних матеріалах і неабияких функціональних рішеннях. Так, у проекті є підвісна кухня, яка візуально полегшує простір і робить його більшим. Просто над нею розташовується телевізор, який ми сховали за панеллю, що зрушується.

Ще одна незвичайна деталь - портал, вбудований у шафу для одягу, крізь яку можна потрапити зі спальної зони в санвузол. Таким чином, приймаючи ванну, можна насолоджуватися панорамою за вікном зі спальні.

Для нас було важливо дотриматися гармонії в деталях і не перевантажити інтер'єр, тому в проекті використовується мармур з не дуже активним малюнком, світле дерево та щільна тканина різних фактур. Ці матеріали разом із незвичайними інтер'єрними рішеннями нюансно підкреслюють мінімалістичний характер простору.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану

Натисніть на приміщення, щоб переглянути його дизайн



Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти
Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.