Опис проекту

Естетика барнхауса, доповнена панорамним видом на ліс.

У цьому проекті нам було важливо використовувати площу будинку максимально ефективно, при цьому зберігаючи високий рівень комфорту для життя господарів.

Будинок вийшов вкрай незвичайним і креативним з трехфункциональным простором, де центральне ядро - це двусветная зона вітальні, яка розділяє будинок на блок хазяйської спальні з медіатекою і блок гостьових спалень.

А однією з головних фішок будинку виступає великий джамбо-пакет з цільного десятиметрового скла, орієнтований на ліс.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану

Публікації у пресі



Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.