Опис проекту

Однією з головних завдань будинку була опрацювання всіх сценаріїв і зона відпочинку, з великими терасами і хорошими видами з різних кутів і місць.
Також цікава концепція застосована в обробці цокольного поверху гранітним каменем. Цей прийом створює відчуття, що будинок розташований на скелі.

Коли ми проектували задню сторону будинку, то зробили суцільну глуху стіну без панорамних вікон. Вона служить захистом і створює додаткову приватність.
Цей прийом дозволяє встановити легкий паркан і візуально збільшити повітряний простір.

План цокольного поверху

План цокольного поверху

Експлікація плану
План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.