Опис проекту

У цьому проекті ми мали справу з суттєвим обмеженням у вигляді газової труби, яка проходить через усю ділянку. Це пояснює досить щільну забудову ділянки та розташування будинку у північному напрямку.

Будинок представлений двома рівнями із невеликими консольними виносами. В обробці використані натуральні матеріали, які працюють на контрасті з мінімальними формами будинку. Необроблена модрина у фасадах першого поверху має властивість дихати і змінювати колір залежно від віку та пори року.

Незважаючи на обмеження ділянки та складне розташування будинку, панорамні вікна впускають у приміщення велику кількість сонячних променів та відкривають вид на мальовниче оточення будинку.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану
  • Raven’s house
  • Raven’s house


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.