Опис проекту

Це проект будинку, який зібрав в собі велику кількість незвичайних архітектурних прийомів і особливостей. Так, в планувальному рішенні будинку можна переглянути поділ будинку на блоки за функціями. Якраз в одному з таких блоків ми розмістили спа-комплекс і тренажерний зал площею 100 м2. Також велика площа будинку дозволила нам розмістити в ньому крім майстер-блоку 6 автономних спалений і невелику стіну для власної рок-групи замовника.

У роботі над планувальним рішенням ми зробили акцент на видових осях, щоб кожен поворот в будинку замикався естетичним видом на ландшафтний сад. А для того, щоб посилити загальну харизму будинку, в архітектурі ми вирішили зіграти на контрастах, виконавши перший поверх лаконічним з клінкерної цегли, а другий поверх - з профільованої сталі з радіусними закругленнями.

MULTI RESIDENCE LANDSCAPE

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.