Опис проекту

У роботі над цим будинком в передмісті Риги нашим головним завданням було зберегти існуючий мальовничий ліс і максимально розчинити будинок в природному оточенні. Такої гармонії архітектури і природи ми домоглися завдяки грамотній посадці будинку на ділянку з яскраво вираженим рельєфом і застосування теплих натуральних оздоблювальних матеріалів.

У плані простежуються дві планувальні і видові осі, а сам будинок складається з декількох функціональних блоків, які «нанизані» на осі і формують простір великої вітальні в центрі будинку.
Надалі проект передбачає розширення і буде включати в себе природний благоустрій, чайний будиночок, лазню з власною літньою кухнею.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.