Опис проекту

Це унікальний проект, в якому у нас практично не було обмежень, сусіди відсутні, трас поблизу немає, машини під будинком не їздять.

Будинок розташований на ділянці, де клієнт має власні сільськогосподарські угіддя. При цьому клієнт вже мешкає там у будинку в класичному середземноморському стилі з гарним симетричним садом. І саме від цієї симетрії та просторів він втомився. Йому захотілося чогось більш закритого, спонтанного та відокремленого. Так з'явилася концепція будинку, який сам собою є і стіною, і парканом, і в цілому для обивателя не виглядає надто помпезно.

Функціонально він розділений на 4 блоки, що формують внутрішній двір-патіо з басейном, зоною барбекю та невеликим садом. У першому блоці розташовується квартира для персоналу з окремим входом та технічні приміщення. Наступний блок є симбіозом загальних просторів і майстер-блоку. До цього ж блоку приєдналася оглядова вежа - мабуть, неординарна частина будинку з зоною відпочинку на верхньому рівні. Третій блок є гостьовим та включає гостьові спальні. А замикаючим є самостійний спа-блок.

Будинок одноповерховий, але над ключовими зонами, де хотілося отримати більше світла та цікавого простору, з'явилися підвищення покрівлі. Ці обсяги отримали скатні покрівлі та вікна-ліхтарі, спрямовані на цікаві з точки зору інсоляції світла.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану
  • GHELETSKALI HOUSE


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.