Опис проекту

Це одна з резиденцій екополіса Ессенс, розташована на рельєфі, з виразною незвичайною архітектурою. Ми постаралися максимально посилити відчуття єднання з природою за допомогою грамотних архітектурних рішень: просторі відкриті тераси, ставок, велика кількість панорамного скління, консольні виноси, що створюють ефект ширяння будинку над землею.

Також ми спроектували окремо стоїть спа-блок, який пов'язаний з основним обсягом будинку ширяють терасами з натуральних матеріалів. Внутрішній двір в резиденції-абсолютно приватна територія, огороджена від сусідів високими чагарниками і деревами.

План цокольного поверху

План цокольного поверху

Експлікація плану
План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану
План 3-го поверху

Лазня

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.