Опис проекту

При проектуванні цієї резиденції в екополісі Ессенс нам було важливо враховувати одночасно кілька важливих нюансів. В першу чергу, потрібно було дотримати приватність будинку щодо загальної забудови. Також окрему увагу ми приділили орієнтації всіх основних приміщень в сторону мальовничого водойми, що проходить через ділянку. В якості ще однієї вступної виступала одноповерхова резиденція по сусідству, поруч з якою наш двоповерховий обсяг повинен був виглядати гармонійно.

В результаті у нас вийшов будинок, який з боку вулиці здається мінімалістичним «кубом», а з внутрішньої сторони - складним архітектурним обсягом, що забезпечує належний рівень приватності і мальовничий вид з вікон.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.