Опис проекту

This residence closes the prospect of climbing a hill, so from the arrival side the house is presented with a laconic, but at the same time expressive two-storey volume. Thanks to its elongated shape, it forms a large private interior space, completely closed from other residents of the village.

The features of the planning solution in this project are the separation of the dining area, kitchen and living room. Such a reception will appeal to people who appreciate privacy and privacy without having to lock themselves in a separate office, for example.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.