Опис проекту

Будинок знаходиться в Таллінні в житловому районі поблизу мальовничого лісу і при проектуванні нам потрібно було вирішити одночасно кілька завдань: зробити будинок максимально функціональним, враховуючи побажання замовників і, при цьому, вписатися в суворі обмеження щодо відведеної площі для будівництва. Саме задана пляма забудови зумовила таку лаконічну форму будинку.

Всі основні кімнати ми постаралися орієнтувати у внутрішній двір з видом на високу тополю, де замовник планує зробити будиночок на двері для дітей. Всі матеріали фасади ми вибрали так, щоб підкреслювати лаконічні архітектурні форми та доповнювати їх. Також у будинку ми передбачили серверну, яка перетворює його на повністю автоматизований розумний будинок.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.