Опис проекту

Нашим завданням у цьому проекті було розробити єдиний дизайн-код благоустрою житлового комплексу, що складається з 7 багатоквартирних будинків. Так як дворовий простір замкнуто між будинками і територією дитячого садка, в основу концепції лягла ідея створення відокремленого закритого двору з власним затишним лісовим мікрокліматом доступним тільки для жителів ЖК.

Весь двір являє собою закільцьовану петляє бігову доріжку серед зелених пагорбів з численними обладнаними зонами різної спрямованості дитячі та спортивні майданчики, рекреаційні зони, криті альтанки для коворкінгу, обладнані розетками.

Центральною рекреаційною зоною дворового простору є круглий пішохідний фонтан, оточений лавками для відпочинку. Додатковим акцентом в даній зоні є озеленення з кленів і вишень, які будуть додавати фарб в осінній і весняний періоди.

Концепція благоустрою виконана в поєднанні з фасадними рішеннями для підтримки екологічного стилю двору керамічна Цегла, деверево, мульча. Велика частина дитячого обладнання та малих архітектурних форм виконані з дерева.

План 1-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.