Опис проекту

У цьому проекті ділянка поєднує в собі і піввіковий змішаний ліс, і відкриту територію з перепадом рельєфу. Тому головною ідеєю благоустрою є відкриття перспективи ключових зон з основного будинку через систему терас у бік водосховища.

Ландшафтний дизайн у цьому проекті поєднує в собі риси регулярного французького парку та сучасного скандинавського трохи хаотичного озеленення. Ми використовували багаторічні рослини, продумали систему доріжок, що створює досить довгі маршрути на дослідження власної ділянки. Все це робить ділянку органічним продовженням самого будинку, розвиваючи філософію архітектурних та планувальних рішень, які ми заклали у проект.

MULTI RESIDENCE

План 1-го поверху

Генплан



Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.