Опис проекту

Офіс ZROBIM architects в Алмати повністю відображає концепцію студії: смарт-мінімалізм. Потрапляючи в офіс, нас зустрічає зона очікування за перегородкою, так як ця зона на вході і до того ж прохідна, перегородка дозволяє зробити її більш приватною і комфортною.

Весь простір офісу розділений на кілька зон, для виділення яких ми використовували левітуючі подіуми з підсвічуванням і кольорові акценти. Так, у нас є яскрава зона очікування при вході, по ліву сторону від неї більш спокійна переговорна за скляною перегородкою, щоб ізолюватися від звуків офісу, а по праву сторону світла робоча зона офісу з невеликою кухнею.

Весь інтер'єр офісу ми виконали в єдиній стилістиці і колірній гамі, таким чином зони плавно перетікають один в одного, створюючи позитивний досвід сприйняття і взаємодії з простором.

Подивіться огляд проекту

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану

Натисніть на приміщення, щоб переглянути його дизайн



Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти
Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.