Опис проекту

Мэтай праекта стала стварэнне максімальна функцыянальнай і камфортнай прасторы для адпачынку ў курортным горадзе ў Францыі. Мы падкрэслілі моцныя бакі кватэры з дапамогай занавання, выкарыстоўвалі актуальныя прадметы мэблі і дэкору. Асноўная ідэя інтэр'еру - адмова ад верхняга агульнага асвятлення. Альтэрнатывай сталі насценныя, падлогавыя і настольныя свяцільні, святло якіх накіраваны на столь і сцены. У выніку пераважае безуважлівае святло, адлюстраваны ад паверхняў памяшкання. Яшчэ адной асаблівасцю інтэр'еру стала выкарыстанне каляровага шкла ў перагародках, мэблі і дэкоры. Сцены, падлогу і столь вырашаны ў светлых танах. З дапамогай дадзеных метадаў мы дасягнулі візуальнага павелічэння прасторы невялікі па плошчы кватэры.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану

Натисніть на приміщення, щоб переглянути його дизайн



Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти
Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.