Опис проекту

Ділянка розташована на кордоні з густим лісом, тому архітектуру будинку ми зробили лаконічною, утвореної декількома взаємодіючими обсягами, які розділені за функціями.

Житлові та громадські простори розміщені в обсягах зі скатною покрівлею. Додаткову висоту просторів, отриману таким шляхом, ми використовували наступним чином: в спальнях передбачено додаткове скління в верхньому рівні під скатом, а в вітальні сформовано полуторне простір і антресоль над зоною кухні. Така антресоль дає додаткову корисну площу і допомагає ефективно використовувати обсяг будівлі.

Також складна форма скатної покрівлі додає зовнішності будинку архітектурну виразність і індивідуальність.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.