Опис проекту

У даній резиденції простора зона кухні-їдальні-вітальні крім стандартної стрічки панорамного скління висвітлюється другим бічним світлом за рахунок скатної покрівлі. Це додає приміщенню більше простору і повітря. У планувальному рішенні будинку цікавим виступає рішення з майстер-блоком, який ізольований від громадської зони і гостьових спалень.

Важливим елементом і в екстер'єрі, і в інтер'єрі є патіо з рослинами. Зовнішній мінімалістичний вигляд будинку і матеріали фасадів повністю відповідають дизайн-коду і екологічної концепції всього екополіса в цілому.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.