Опис проекту

Ця резиденція розташована біля струмка на дуже мальовничій ділянці, що впирається в лісовий масив. І так як однією з важливих завдань було зберегти вже зростаючі на ділянці верби, ми вирішили привнести в образ будинку трохи японських нот.

Ділянка має перепад рельєфу і ми посадили на нього будинок таким чином, щоб передній фасад був в рівень з проїжджою частиною, а зі зворотного боку будинок «ширяв» над землею. Крім цього, завдяки формі будинку нам вдалося приховати внутрішній двір від чужих очей і зробити його більш приватним.

Так як Площа внутрішнього двору не дуже велика, ми спроектували біля будинку 5 терас зі своїми функціями і особливостями. Тераси огинають будинок з усіх боків на мотив японської енгави і роблять весь образ цікавим і динамічним.

ESSENCE INTERIOR

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.