Опис проекту

Цю резиденцію ми проектували таким чином, щоб повторювати природну нерівність ділянки. Тому візуально і структурно будинок розділений на два обсяги з незначним перепадом висот між поверхами. Ухил покрівлі головного фасаду з вулиці обумовлений композиційною особливістю в'їзної групи селища. Внутрішній простір ділянки також вирішено терасуванням, щоб максимально комфортно проводити дозвілля.

Спуск на нижній блок будинку супроводжується садом-Галереєю, звідки ми отримуємо доступ до спальних кімнат будинку. Блок завершується майстер-спальнею, яка нависає над землею, а панорамне скління навпроти ліжка відкриває естетичний вид на сад всередині ділянки.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.