Опис проекту

Головною ідеєю при створенні цієї резиденції, а також всього екополіса Ессенс, була гармонійна інтеграція архітектури в навколишній ландшафт. Також для нас було важливим створити приватний внутрішній двір для усамітненого відпочинку на свіжому повітрі.

Ще однією деталлю, якій ми приділили досить багато уваги, виступає панорамне скління загальних зон. Ми зробили його вище рівня дороги, тим самим відкривши гарний вид у бік струмка. При цьому за рахунок висоти ми виключили можливість «Підглядання» у вікна з боку дороги, створивши тим самим необхідний рівень приватності і комфорту для мешканців резиденції.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.