Опис проекту

Проект адаптувався під нестандартні умови: ширина ділянки в місці будівництва всього 6 метрів, при цьому з кожного боку стінка до стінки є сусіди.

Оскільки будинок розташований на території заказника, це суттєво обмежувало вирубування дерев на ділянці забудови та наклало свій відбиток на архітектуру будинку.

Щоб повною мірою відчувати єднання з природою, будинок був розділений скляним атріумом.

Цей будинок - ідеальне місце для заміського відпочинку, в якому можна повністю розслабитися та відволіктися від міської суєти.

План 1-го поверху

План 1-го поверху

Експлікація плану
План 2-го поверху

План 2-го поверху

Експлікація плану
  • 3,00 HOUSE
  • 3,00 HOUSE


Сподобався проект?

Поділіться посиланням:

Наші проекти

Можливо вам будуть цікаві інші напрямки і проекти нашої студії:

Напишіть нам

Ми відповімо на будь-які питання, що вас цікавлять.