PARHELLION RESIDENCE

Cottage design

Project description

This project is a symbiosis of minimalism and ethno-style. We tried to create a balanced modern interior using natural materials, where the decoration and furniture are dominated by complex textures that create a cozy space.

Since the house is located in a sunny region, our task was to create an interior that, thanks to textures and finishes, will be connected with the landscape and nature.

Each room of the house has its own characteristics and accents. So, a spacious recreation area is formed by comfortable sofas and a composition of three huge lamps, which are like three suns that fill the whole house with light.

The cabinet in this project is also unusual. The customer wanted the work area to have various sports equipment in addition to the desktop and storage areas. As a result, we divided the space into two zones - working and sports.

The master bedroom in this project is made in muted tones using fabric panels and dark plaster. A special emphasis here is the rock behind the headboard of the bed. From the bed there is a beautiful view of the huge space of the recreation area. Another feature of this space is a descending projector, which in addition to its main function can work as a curtain.

Children's rooms also complement the overall style of the house, but at the same time emphasize the uniqueness and character of its inhabitants.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan

Click on a room to view its design

2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan

Click on a room to view its design



Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

contact us

And we will answer any questions you have