Описание проекта

Дана резиденція замикає собою перспективу підйому на пагорб, тому з боку заїзду будинок представлений лаконічним, але при цьому виразним двоповерховим об'ємом. Завдяки такій своїй витягнутій формі, він формує великий приватний внутрішній простір, повністю закритий від інших жителів селища.

Особливостями планувального рішення в цьому проекті виступає поділ обідньої зони, кухні і вітальні. Такий прийом сподобається людям, які цінують приватність і самітність без необхідності закриватися при цьому в окремому кабінеті, наприклад.

План 1-го этажа

План 1-го этажа

Экспликация плана
План 2-го этажа

План 2-го этажа

Экспликация плана


Понравился проект?

Поделитесь ссылкой:

Наши проекты

Возможно вам будут интересны другие направления и проекты нашей студии:

Напишите нам

И мы ответим на любые интересующие вас вопросы